Terapija biorezonantnim uređajem

Individualna terapija biorezonantnim uređajem SI provodi se u situacijama kada je narušena stanična ravnoteža i komunikacija između stanica. Što su frekvencije usklađenije naše tijelo je zdravije, svaki organ obavlja svoju funkciju i organizam nesmetano funkcionira.
Današnji stresan i sjedilački način zivota, unošenje nezdrave hrane i pića, nepovoljno utječu na organizam u cjelosti, te ga oslabljuju. Oslabljeni organizam teško se može boriti sa bakterijama, virusima, parazitima, te dolazi do neravnoteže koja dovodi do poremećaja.
Ukoliko je jedna stanica organizma bolesna i susjedne stanice će biti zahvaćene. Traje li problem u jednom sustavu duže vrijeme zahvatit će i ostale sustave. 
Velika efikasnost uređaja za biorezonancu uočena je kod tretiranja alergijskih i funkcionalnih smetnji, intolerancija, psihosomatskh bolesti, ovisnosti i reumatskih oboljenja, te hormonalnih i gastrointestinalnih oboljenja.

Terapije su bezbolne, rade se svaka dva do tri dana, do maksimalno deset terapija u nizu. Biorezonanca je primjerena za odrasle, djecu i starije.