Online plan prehrane

Osobe koje se nisu u mogućnosti testirati u našem centru ili su već u programu prehrane koji žele nastaviti, mogu vrlo jednostavno, bez potrebe dolaska, dobiti plan prehrane namijenjen njihovim potrebama. Razgovor može biti telefonski, no ipak predlažemo da se obavi putem video poziva (Skype, Zoom ili Whatsup video).

Ako nastavljate prethodno predloženi plan prehrane, dovoljan će biti razgovor s nutricionistom koji će u skladu s rezultatima odrediti nastavak prehrane i izraditi daljnji menu.

Ako se javljate prvi puta i niste u mogućnosti obaviti test intolerancije na hranu, nakon online nutricionističkog savjetovanja možete birati između 7-dnevnog, 14-dnevnog plan ili 21-dnevnog plana prehrane koji se sastoji od 5 obroka dnevno (3 glavna obroka i 2 međuobroka u danu). Ukoliko već postoje određeni zdravstveni problemi nutricionist će prilikom savjetovanja uzeti u obzir navedene tegobe, te vam pomoći u ostvarenju zdravstvenih ciljeva.

Svakako predlažemo da obavite test intolerancije na hranu čim budete u mogućnosti jer će uz pomoć rezultata testiranja nutricionist moći preciznije odrediti individualni plan prehrane.

Online plan prehrane preporučamo kada
  • niste u mogućnosti doći u naš centar
  • ne možete obaviti test intolerancije na hranu
  • nastavljate prethodno predloženi plan prehrane
  • imate test intolerancije, ali niste bili na savjetovanju kod nutricionista