Izjava o kolačićima

 

Što su kolačići?

Kolačić (cookie – u daljnjem tekstu: "kolačić/i") predstavlja informaciju koja se pohranjuje na računalo Korisnika od strane Internet stranice koju Korisnik posjećuje. Kolačići obično spremaju postavke Korisnika te postavke za Internet stranicu, a kao što su preferirani jezik ili adresa. Nakon što Korisnik naknadno opet posjeti istu Internet stranicu, Internet preglednik povratno odašilje kolačiće koji pripadaju toj Internet stranici. Time se omogućava Internet stranici da prikaže informacije prilagođene potrebama Korisnika.

Kako bi se osigurao pravilan rad Internet stranice virtus5.com, daljnja unaprjeđenja te poboljšanja iskustva Korisnika u pregledavanju, Internet stranica virtus5.com na računalo Korisnika pohranjuje malenu količinu informacija (kolačiće).

Korištenjem Internet stranica virtus5.com bez promjene postavki kojima bi se uskratila suglasnost na pohranu kolačića na računalo Korisnika, Korisnik prihvaća korištenje i pohranu kolačića na svoje računalo. Ako Korisnik ne pristane na pohranu kolačića pohranjivanje istih na računalu Korisnika bit će onemogućeno, a Korisnik će i nadalje biti u mogućnosti pregledavati Internet stranicu virtus5.com, s time da mu pojedine mogućnosti Internet stranice neće biti dostupne.

Kako virtus5.com koristi kolačiće?

Web stranica virtus5.com može koristiti kolačiće i pohranjivati ih na uređaj Korisnika. Kolačiće koristimo kako bismo znali kada i kako Korisnik koristi web stranicu virtus5.com, a u svrhu poboljšanja korisničkog iskustva, personalizacije sadržaja i pružanja oglasa relevantnijih Korisniku. Kolačiće koristimo zbog nekoliko svrha. Kako bismo omogućili normalno funkcioniranje web stranice virtus5.com, pregled cjelokupnog sadržaja te zadovoljili sve tehničke preduvjete za normalan rad web stranice koristimo kolačiće koje nazivamo "Neophodni kolačići". Kolačiće koji nisu neophodni, ali uvelike utječu na korisničko iskustvo nazivamo "Statistički kolačići". Oni nam omogućuju praćenje i analizu informacija na web stranici, kako bismo saznali na koji način se web stranica koristi ili koliko su naše marketinške aktivnosti efikasne. Nadalje, za personalizaciju sadržaja i pružanja relevantnijih oglasa u skladu s interesima Korisnika, koristimo i "Marketinške kolačiće", koji prate na koji način Korisnik koristi web stranicu.

Neophodni kolačići

Neophodni kolačići su nužni za normalan prikaz i rad web stranice virtus5.com. Oni omogućuju da se web stranica, njen sadržaj i sve funkcionalnosti u cijelosti prikažu Korisniku. S obzirom da su ovi Kolačići nužni za funkcioniranje web stranice, oni se ne mogu isključiti na samoj web stranici, ali ih Korisnik može obrisati ili blokirati u postavkama svog web preglednika.

Statistički kolačići

Web stranica virtus5.com koristi Statističke kolačiće kako bi pratila cjelokupan promet te analizirala kako Korisnici koriste web stranicu. Primjerice, prikupljamo i analiziramo informacije o posjetama web stranici, ispunjenim obrascima, vremenu provedenom na pojedinim podstranicama virtus5.com, korištenim uređajima i internetskim preglednicima, geografskim lokacijama, načinu korištenja i ponašanju Korisnika na web stranici. Također, Statistički kolačići koriste se i za analizu efikasnosti marketinških aktivnosti. Informacije prikupljene na temelju ovih kolačića pomažu nam u optimizaciji web stranice s ciljem poboljšanju iskustva Korisnika.

Marketinški kolačići

Ovi kolačići prikupljaju se na temelju individualnog korištenja web stranice virtus5.com te informacija dobivenih interakcijom Korisnika s web stranicom. Marketinške kolačiće prikupljamo kako bismo Korisniku pružili relevantne oglase u skladu s njegovim interesima te za povratno, tzv. remarketing oglašavanje. Web stranica virtus5.com surađuje i s trećim stranama, Ugovornim izvršiteljima obrade podataka, koji mogu koristiti kolačiće za praćenje aktivnosti i interakcije Korisnika virtus5.com, a u svrhu praćenja efikasnosti oglašavanja i ostalih digitalnih marketinških akitvnosti. Informacije i podaci prikupljeni od strane trećih strana ne uključuju osobne podatke putem kojih se Korisnik može identificirati (npr. Ime i prezime, broj telefona, e-mail adresa).

Gdje saznati više informacija o kolačićima?

Ako imate dodatnih pitanja o kolačićima ili kako kolačiće prikuplja i koristi web stranica virtus5.com, molimo obratite se na email info@virtus5.com.

logo-cb40
Ova web stranica koristi kolačiće radi boljeg rada i poboljšane funkcionalnosti.
Pravila privatnosti