Novosti...

Slika1web

Sisak i Karlovac stižemo i do Vas!

3.3. u Karlovcu, Boutique Hotel Korana, Perivoj J. Vrbanića 8, te
5.3. u Sisku, Hotel Panonija, Ul. Ivana Kukuljevića Sakcinskog 21
od 10 – 19 sati, po cijeni od 400 kn.

Predbilježite svoj termin na Facebook stranici našeg holističkog centra Virtus ili na broj 091 45 45 815.

Jeste li ikada razmišljali kako hrana utječe na vaše raspoloženje, energiju i zdravlje vašeg organizma? Ako niste, vrijeme je da se zapitate sada!  Prekomjeran unos određenih namirnica može uzrokovati pojavu raznih bolesti, gomilanje viška kilograma i onemogućiti vas da se osjećate dobro u svojem tijelu te umanjiti vašu sposobnost za normalnim funkcioniranjem! Zato napravite test intolerancije i provjerite koje su namirnice dobre za vaš organizam!

Pomoću najnovijeg biorezonantnog uređaja obavite test intolerancije na hranu i uklonite smetnje. Testirajte se na preko 540 namirnica koje uključuju gluten, laktozu, aditive, nitrate, nitrite, teške metale i toksine. 

Testiranje je bezbolno, pokazat će koje namirnice bi trebalo isključiti iz prehrane, a koje konzumirati u umjerenim količinama u određeno razdoblje kako bi vaš organizam postigao ravnotežu. 

Test intolerancije traje 30-tak minuta,  rezultate saznate odmah, a na vašu email adresu osim popisa namirnica koje bi trebalo isključiti iz prehrane stiže i individualna preporuka prehrane.

Cijena testa intolerancije uz preporuku i konzultacije iznosi 400 kn. Ukoliko ste zainteresirani uz pregled intolerancije i za izradu individualnog 7-dnevnog plana prehrane, promotivna cijena za oboje je 699 kn.

Kako biste osigurali željeni termin nazovite broj 091 45 45 815 ili na kontaktirajte putem naše Virtus Holistički centar Facebook stranica, ili Instagram stranica virtus5_

bijeli-mali.png

Search