Novosti...

Kvarner1

Gostovanja na Kvarneru i Istri!

Gostovanja na Kvarneru i Istri!

Tijekom mjeseca veljače posjetiti ćemo Malinsku, Rijeku, Novigrad, Pulu i Labin gdje ćete moći napraviti Test intolerancije na preko 540 namirnica!

Raspored i datume događanja potražite na Facebook stranici našeg holističkog centra Virtus a svoj termin predbilježite na 091 45 45 815.

Jeste li ikada razmišljali kako hrana utječe na vaše raspoloženje, energiju i zdravlje vašeg organizma?

Ako niste, vrijeme je da se zapitate sada!  Prekomjeran unos određenih namirnica može uzrokovati pojavu raznih bolesti, gomilanje viška kilograma i onemogućiti vas da se osjećate dobro u svojem tijelu te umanjiti vašu sposobnost za normalnim funkcioniranjem! Zato napravite test intolerancije i provjerite koje su namirnice dobre za vaš organizam!

Pomoću najnovijeg biorezonantnog uređaja obavite test intolerancije na hranu i uklonite smetnje. Testirajte se na preko 540 namirnica koje uključuju gluten, laktozu, aditive, nitrate, nitrite, teške metale i toksine. 

Testiranje je bezbolno, pokazat će koje namirnice bi trebalo isključiti iz prehrane, a koje konzumirati u umjerenim količinama u određeno razdoblje kako bi vaš organizam postigao ravnotežu. 

Test intolerancije traje 30-tak minuta,  rezultate saznate odmah, a na vašu mail adresu osim popisa namirnica koje bi trebalo isključiti iz prehrane stiže i individualna preporuka prehrane.

Cijena testa intolerancije uz preporuku i konzultacije iznosi 400 kn.

 

Ukoliko ste zainteresirani uz pregled intolerancije i za izradu individualnog 7-dnevnog plana prehrane, promotivna cijena za oboje je 649 kn.

Kako biste osigurali željeni termin nazovite broj 091 45 45 815 ili na kontaktirajte putem naše Virtus Holistički centar Facebook stranica, ili Instagram stranica virtus5_

Krk, Malinska 11.2. od 10-19 sati, Hotel Malin, KraljaTomislava 23, Malinska, otok Krk

Rijeka 12.2. od 10-19 sati, Cirrus centar, Skarpina 5, Rijeka

Novigrad 17.2 od 10-19 sati, Aminess hotel, Škverska 8, Novigrad, Istra

Pula 18.2. od 10-19 sati, Hotel Galija, Epulonova 3, Pula

Labin 19.2. od 10-19 sati, Istarska 11, Labin

bijeli-mali.png

Search