Novosti...

Karlovac3

Test Intolerancije u Karlovcu i Varaždinu!

Test Intolerancije u Karlovcu i Varaždinu!

Test intolerancije na preko 540 namirnica stiže i u Karlovac i Varaždin.

Predbilježite se za termin u Karlovcu 4.2. ili 6.2. u Varaždinu. Ostale detalje potražite na Facebook stranici našeg holističkog centra Virtus ili saznajte na broju telefona 091 45 45 815.

Jeste li ikada razmišljali kako hrana utječe na vaše raspoloženje, energiju i zdravlje vašeg organizma?

Ako niste, vrijeme je da se zapitate sada!  Prekomjeran unos određenih namirnica može uzrokovati pojavu raznih bolesti, gomilanje viška kilograma i onemogućiti vas da se osjećate dobro u svojem tijelu te umanjiti vašu sposobnost za normalnim funkcioniranjem! Zato napravite test intolerancije i provjerite koje su namirnice dobre za vaš organizam!

Pomoću najnovijeg biorezonantnog uređaja obavite test intolerancije na hranu i uklonite smetnje. Testirajte se na preko 540 namirnica koje uključuju gluten, laktozu, aditive, nitrate, nitrite, teške metale i toksine. 

Testiranje je bezbolno, pokazat će koje namirnice bi trebalo isključiti iz prehrane, a koje konzumirati u umjerenim količinama u određeno razdoblje kako bi vaš organizam postigao ravnotežu. 

Test intolerancije traje 30-tak minuta,  rezultate saznate odmah, a na vašu mail adresu osim popisa namirnica koje bi trebalo isključiti iz prehrane stiže i individualna preporuka prehrane.

Cijena testa intolerancije uz preporuku i konzultacije iznosi 400 kn.

Ukoliko ste zainteresirani uz pregled intolerancije i za izradu individualnog 7-dnevnog plana prehrane, promotivna cijena za oboje je 649 kn.

Kako biste osigurali željeni termin nazovite broj 091 45 45 815

bijeli-mali.png

Search