Novosti...

Slika2a

Test intolerancije u Dubrovniku

Test intolerancije na preko 540 namirnica  u Dubrovniku, Hotel Petka, Obala Stjepana Radica 38, 30. i 31.1. 2020. od 10-19 sati, po cijeni od 500 kn. Predbilježite svoj termin na 091 45 45 815

Jeste li ikada razmišljali kako hrana utječe na vaše raspoloženje, energiju i zdravlje vašeg organizma?

Ako niste, vrijeme je da se zapitate sada!  Prekomjeran unos određenih namirnica može uzrokovati pojavu raznih bolesti, gomilanje viška kilograma i onemogućiti vas da se osjećate dobro u svojem tijelu te umanjiti vašu sposobnost za normalnim funkcioniranjem! Zato napravite test intolerancije i provjerite koje su namirnice dobre za vaš organizam!

Pomoću najnovijeg biorezonantnog uređaja obavite test intolerancije na hranu i uklonite smetnje. Testirajte se na preko 540 namirnica koje uključuju gluten, laktozu, aditive, nitrate, nitrite, teške metale i toksine. 

Testiranje je bezbolno, pokazat će koje namirnice bi trebalo isključiti iz prehrane, a koje konzumirati u umjerenim količinama u određeno razdoblje kako bi vaš organizam postigao ravnotežu. 

Test intolerancije traje 30-tak minuta,  rezultate saznate odmah, a na vašu mail adresu osim popisa namirnica koje bi trebalo isključiti iz prehrane stiže i individualna preporuka prehrane.

Cijena testa intolerancije uz preporuku i konzultacije iznosi 500 kn.

bijeli-mali.png
bijeli-malifliped.png

Search