Neki od njih su:

Neke od njih možete pogledati ovdje

(Škola energetske medicine i biorezonance, Da Vinci College of Holistic Medicine

  • Specijalističko usavršavanje za Sensitiv Imago terapeuta
  • Škola nutricionizma za zanimanje Nutricionist, Magistra
  • Edukacija za licenciranog TRE terapeuta
  • Škola za voditelja Sistemskih konstelacija “Škola”, Branka Devčić
  • EFT terapeut, Stefan Gonick)

Kontinuirana želja za daljnjim usavršavanjem i pružanjem vrhunske usluge našim klijentima vodi nas na različite domaće i međunarodne kongrese iz područja nutricionizma, biorezonance, dodataka prehrani, poboljšanja kvalitete života, prevencije stresa…

Danas Virtus osim savjetovanja, predavanja i radionica na različite teme o prehrani, poboljšanju kvalitete života, izrade individualnih jelovnika za različite izazove s kojima se susreću naši klijenti,  pruža i uslugu testiranja intolerancije na hranu pomoću najnovijeg biorezonantnog uređaja u svrhu postizanja što boljih rezultata.

Iako je sjedište Virtusa u Zagrebu, naš aktivan tim, svojim čestim obilascima terena,  prisutan je diljem Hrvatske i izvan nje. Znamo koliko je zdravi način života važan pa se trudimo biti na usluzi što većem broju naših građana.

Ukoliko još nismo bili u vašoj blizini, koliko god bili udaljeni nemojte misliti da ne postoji mogućnost da dođemo i u vaš kraj. Kontaktirajte nas i vjerojatno ćemo uskoro biti i u vašoj blizini!

Kao što vidite, dio naših aktivnosti događa se i online kako bi vas obavještavali o najnovijim događanjima ili vam pomogli korisnim savjetima.

bijeli-mali.png
bijeli-malifliped.png

Search