111qaw

Biorezonantna terapija

Biorezonantna terapija

Biorezonantna terapija Sensitiv Imago uređajem provodi se u situacijama kada je narušena stanična ravnoteža i komunikacija između stanica. Što su frekvencije usklađenije naše tijelo je zdravije, svaki organ obavlja svoju funkciju i organizam nesmetano funkcionira.

Današnji stresan i sjedilački način života, unošenje nezdrave hrane i pića, nepovoljno utječu na organizam u cjelosti, te ga oslabljuju. Oslabljeni organizam teško se može boriti sa bakterijama, virusima, parazitima, te dolazi do neravnoteže koja dovodi do poremećaja.

Ukoliko je jedna stanica organizma u neravnoteži i susjedne stanice će biti zahvaćene. Traje li neravnoteža u jednom sustavu duže vrijeme zahvatit će i ostale sustave.

Biorezonanca je bazirana na znanstvenim činjenicama i istraživanjima kojima dokazuje kako svaki živi organizam kao i stanica imaju specifičan frekvencijski spektar. Sensitive Imago uređaj skenira ljudsko tijelo te uspoređuje dobivene frekvencije elektromagnetskog polja organa sa referentnim vrijednostima u svojoj bazi podataka.

Svaka stanica odašilje elektromagnetski signal određene frekvencije. Ako je stanica zdrava, puna je energije i producirat će jednu vrstu signala, a ako stanica ima manjak energije signal će biti drugačiji. Uz pomoć Sensitive Imaga otkrivamo na kojim stanicama, odnosno organima, se pojavljuju frekvencijske smetnje. Putem elektroda, signal iz organizma se transformira, te se stimulira povratak organizma u stanje ravnoteže. Biorezonantni uređaj omogućuje cjelovit tretman na različitim nivoima.

Tehnologija omogućuje da djelujemo na dubokom nivou stimuliranja stanica i organa, te imamo stalan nadzor nad promjenama. Pokazatelje pratimo čitavo vrijeme tretmana i nakon završetka testiranja. Takav tijek biorezonantne terapije stimulira normalizaciju mikroflore organa, odsutnost upale i obnovu oštećenih organskih funkcija.

Velika efikasnost uređaja za biorezonancu uočena je kod tretiranja alergijskih i funkcionalnih smetnji, intolerancija, psihosomatskh bolesti, ovisnosti i reumatskih oboljenja, te hormonalnih i gastrointestinalnih oboljenja.

Biorezonanca je primjerena za odrasle, djecu i starije.

Danas je biorezonanca prepoznata od brojnih medicinskih stručnjaka. Valja istaknuti kako je  biorezonanca u Rusiji u sustavu javnog zdravstvenog osiguranja

bijeli-mali.png
bijeli-malifliped.png

Search